LEEFSTIJL WIERDEN

Praktijk voor Leefstijl en Vitaliteitsbegeleiding

Hoe heb jij geslapen vannacht?

Leefstijl Wierden lekker slapen
26 mei 2023

Hoe heb jij geslapen vannacht?

Ruim twee op de drie Nederlanders zou beter willen slapen. Als leefstijl- en vitaliteitscoach krijg ik dan ook vaak vragen over slaap.Goede slaap is belangrijk voor ons welzijn en onze gezondheid. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je lichaam en geest kunnen herstellen en opladen voor de volgende dag. Voldoende slaap zorgt er ook voor dat je minder vatbaar bent voor ziektes. Wanneer je dan toch een griepje krijgt, herstel je sneller. Wist je trouwens dat slecht slapen ervoor kan zorgen je zwaarder wordt? Dit heeft te maken dat een tekort aan slaap zorgt voor een tragere stofwisseling en er extra hormonen worden aangemaakt die ervoor zorgen dat je trek krijgt. 

Slaapproblemen

Mensen kunnen verschillende slaapproblemen hebben, zoals het niet kunnen inslapen, het niet kunnen doorslapen of veel te vroeg, soms uren voor de wekker wakker worden en niet meer kunnen slapen. Iedereen slaapt wel eens een keertje wat minder. Er is sprake van een slaapstoornis wanneer je structureel problemen hebt met slapen en dit je belemmert in je dagelijks leven.

Mira Leefstijl Wierden

WELKOM

Mira van den Hemel is werkzaam als gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitscoach.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK…

Omega 3 balans; oMEGA belangrijk!

Omega 3 balans; oMEGA belangrijk!

Omega 3 en 6 zijn belangrijke vetzuren die niet zelf door ons lichaam worden aangemaakt. We moeten deze vetzuren dus uit voeding halen.

Bewegen

Bewegen

De een doet niets liever en de ander heeft er een bloedhekel aan. Toch is voldoende bewegen noodzakelijk om je gezond en fit te voelen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *